Belangrijke informatie m.b.t. het Coronavirus


[Laatste update: 2 april 2020. Deze regeling wordt ten laatste herzien op 19 april 2020.]

Beste klant,

In overeenstemming met de nieuwste maatregelen van de overheid in kader van het coronavirus (COVID-19), zijn we genoodzaakt om ons kapsalon tijdelijk te sluiten tot en met 19 april 2020. Tijdens deze periode zal er GEEN TELEFONISCH CONTACT mogelijk zijn. Gelieve daarom deze website of onze Facebook-account in het oog te houden voor updates betreffende deze tijdelijke sluiting (en toekomstige afspraken na 19 april 2020).

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers is voor ons een topprioriteit.

Weliswaar bieden we, intussen, de mogelijkheid om uw persoonlijke kleur te bestellen. (Opgelet! Dit geldt alleen voor kleuren, NIET voor lokken). Wij bezorgen u dan de basiskleur - volgens hetgeen op uw kleurfiche staat (ongemengd) - alsook het bijhorend materiaal. Belangrijk! De afgeleverde kleur moet op de dag van levering worden toegepast. Als u op deze aanbieding wil ingaan, kan u per mail een aanvraag indienen. Wij zorgen ervoor dat het pakket aan uw deur wordt afgeleverd.

Insgelijks kunnen ook ALLE verzorgingsproducten besteld worden. Deze kunnen dan eveneens tot aan uw deur worden afgeleverd.

Wij excuseren ons voor alle ongemak en we danken u voor uw begrip én steunbetuigingen!

Dirk, Rudi & hun Team.