logo michel & co | Kapsalon Leuven - kapper Leuven
Open Menu

Over ons …

Concept van michel & co | uw kapper te Leuven:

Kwaliteit in alle facetten met technologisch hoogstaande producten.Kapper michel & co is gelegen in het hartje van Leuven, gemakkelijk bereikbaar met de bus en gelegen op loopafstand van parking Ladeuze.

Onze ruimtes zijn rustgevend, tegelijk zeer functioneel ingericht én voorzien van een efficiënte airconditioning zodat het er ook aangenaam vertoeven blijft bij uitgebreide diensten. Ons kapsalon te Leuven staat ten dienste van zowel dames, heren als kinderen.

Het polyvalent top-team is alert aanwezig om aan het cliënteel voldoende tijd voor diagnoses, adviezen over de diensten in het salon en over de producten voor de thuisverzorging te bieden.

Bij ons vindt u uitsluitend geselecteerde kwaliteitsproducten van KERASTASE, L’OREAL en REDKEN en in ons Instituut KERASTASE genieten onze cliënten zelfs van 100 procent pure wellness. Vandaar allicht onze slogan: ‘michel & co … een weldaad voor haren en hoofdhuid!’

Onze afdelingen werken op afspraak voor de georganiseerde (zaken)man/vrouw met evenveel aandacht en tijd voor de occasionele bezoekers. Kapper michel & co geeft kortingen aan studenten, scholieren en kinderen (echter niet op zaterdag).