logo michel & co | Kapsalon Leuven - kapper Leuven
Open Menu

Over ons …

Kapsalon michel & co Leuven | uw kapper te Leuven.Kapper michel & co Leuven is gelegen in het hartje van de stad, gemakkelijk bereikbaar met de bus en gelegen op loopafstand van parking Ladeuze.

Onze ruimtes zijn rustgevend, tegelijk zeer functioneel ingericht én voorzien van een efficiënte airconditioning zodat het er ook aangenaam vertoeven blijft bij uitgebreide diensten. Bij ons vindt u kappers voor zowel dames als heren en ook kappers voor kinderen.

Het polyvalent top-team is alert aanwezig om aan het cliënteel voldoende tijd voor diagnoses, adviezen over de diensten in het salon en over de producten voor de thuisverzorging te bieden.

Bij ons vindt u uitsluitend geselecteerde kwaliteitsproducten van REDKEN, L’OREAL, GREAT LENGTHS en KERASTASE en in ons Instituut KERASTASE genieten onze cliënten zelfs van 100 procent pure wellness. Vandaar allicht onze slogan: ‘michel & co … een weldaad voor haren en hoofdhuid!’

Onze 4 afdelingen werken op afspraak voor de georganiseerde (zaken)man/vrouw met evenveel aandacht en tijd voor de occasionele bezoekers. kapsalon michel & co Leuven geeft kortingen aan kinderen, scholieren en studenten (echter niet op zaterdag).

Momenteel hebben wij vacatures voor 2 gemotiveerde kappers / kapsters.
Indien u geïnteresseerd bent, gelieve ons per
mail te contacteren.


Enkele van onze meest recente beoordelingen via Google:

Alle beoordelingen op Google bekijken en/of er zelf ééntje schrijven * - liefst met (kort) commentaar? ++

* Google account is vereist.
++ Zonder commentaar kunnen we uw review niet tonen op onze website.Klik dan op onderstaande knop:Heeft u geen Google-account of geeft u liever HIER op onze site uw beoordeling ?
Gebruik dan onderstaande knop: